Sigara Borek

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 14228 vizualizari

 

Ador patiseria turceasca...astazi mi-a fost pofta de sigara borek un preparat pe care cei ce ajung in Turcia il servesc si apoi nu-l mai uita niciodata...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza ( eu am avut turceasca speciala pentru borek)
  • 1 ou
  • 1/2 legatura patrunjel
  • foi yufka( sau normale de placinta)
  • apa minerala o canita mica( 50 ml)
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sigara Borek:

Aici aveti o reteta originala care m-a inspirat pe mine... 

Branza se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, cu oul,  apoi cu apa minerala.

Se intinde foaia se pune branza si se ruleaza...lipind capetele cu putina apa.

Se prajesc in ulei.

Atat de bune!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sigara Borek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

andreea_angelo 1

19.11.2012, 21:08

Emymyly 1

23.02.2013, 00:45

SUPER CRED CA IESE F BUNA CU SIGURANTA AM SO INCERC

RuxyRux 1

22.01.2014, 19:49

E fabuloasa placinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu spanac