Sirop de cirese

de Panacris in Sirop / Compot, 30 Mai 2012 | 9472 vizualizari

 

Inca e perioada cireselor

 

INGREDIENTE

  • Cireşe 2000 gr.
  • Zahăr 1000 gr.
  • Apă 1000 ml.
  • Zahăr vanilat 1 plic
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de cirese:

Cireşele se pun la fiert la foc mic, cu apa, fără zahăr, se spumează de câte ori e nevoie, cca. 60 de minute. După ce au fiert bine, se strecoară şi se pasează pulpa de cireşe. Pasta obţinută se pune la din nou la fiert cu zahărul cca. 2 ore, la foc mic. După ce s-a îngroşat siropul, se adaugă zahărul vanilat şi se strecoară în sticle, care au fost în prealabil spălate şi uscate în cuptorul încins. Sticlele cu sirop se învelesc într-o pătură şi se lasă până a doua zi, la cald. Apoi se depozitează în cămară.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

31.05.2012, 15:52

Eh baiul cu siropurile , este ca nu tin mult . Au viata scurta nu le prinde toamana

Panacris 1

31.05.2012, 19:33

Iti trimt eu, Miha, ca la mine nu prea au trecere!
Ce mai pun la prajituri, orez cu lapte sau inghetata!

Laly 1

31.05.2012, 19:43

Ce bun trebuie sa fie,fac si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sirop si topping de cirese cu menta si ghimbir pentru zile fierbinti de vara