Sirop de visine

de MIUTA in Bauturi, 27 Iul 2011 | 5363 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

27.07.2011, 17:33

un borcanel si eu

divainbucatarie 1

27.07.2011, 18:13

Rocsi 1

27.07.2011, 18:45

un pahar de apa plata,putin sirop de visine si putin sirop de menta=un suc minunat

marcela1979 1

27.07.2011, 19:52

mmmmm ce bun e

RuxyRux 1

27.07.2011, 19:53

Minunat cu siguranta Miuta!!!

alinutzika 1

27.07.2011, 22:57

bun, bun

MotanLaOale 1

28.07.2011, 07:44

MIUTA 1

28.07.2011, 16:37

Multumesc frumos

mihaelaM 1

29.07.2011, 15:06

delicios

adry88 1

09.08.2011, 12:35

andreeaandreia18 1

22.06.2012, 10:50

daca am doar 1 kg visine...trebuie doar 1 kg zahar??!!?? corect? vreau sa fac putin sirop...

diaconta 1

22.06.2012, 11:07

Am facut si eu Miuta
@Andreea,eu am pus visine pentru prajituri si siropul ramas l-am fiert si l-am pus in sticle.
Eu am pus 1kg de zahar la 2 kg de visine.Mi s-ar fi parut prea dulci altfel,dar asta depinde de gustul fiecaruia.

mena29 1

22.06.2012, 11:42

Excelent pentru a prepara un pahar cu suc,pe caldura asta!

MIUTA 1

22.06.2012, 12:24

Andreea eu pun la kg de visine un kg de zahar.Mi-a fost frica sa pun mai putin deoarece visinele sunt fructe mai acre si risc sa fermenteze.
Siropul in combinatie cu apa minerala(doua lingurite la un pahar de 250 ml)rezulta un suc excelent.
Spor la treaba!Pupici!

MIUTA 1

22.06.2012, 12:25

Claudia deabia astept sa vad cum a iesit si poate anul acesta pun si eu la fel.Pupici!

MIUTA 1

22.06.2012, 12:25

Mena multumesc frumos!Pupici!

diaconta 1

22.06.2012, 12:29

Miuta,stii ca eu pun mereu visine pentru prajituri dupa reteta asta\; http://www.bucataras.ro/retete/visine-in-conserva-pentru-prajituri-22857.html
intotdeauna mi-au stat fara probleme,asa ca in anul asta am pus 4 kg pana acum ca's inca foarte scumpe.
Si asa mi s-au parut foarte dulci.
am fiert siropul ca asa am vazut la tine,dar visinele pur si simplu le pun in borcan si gata nu le mai fac nimic.
niciodata nu am avut probleme sa nu stea,chiar de o luna am folosit ultimul borcan de anul trecut

MIUTA 1

22.06.2012, 19:24

Multumesc din suflet Claudia.Anul asta o sa pun si eu la fel ca tine.Dar astazi am trecut pe la soacra mea si inca nu sunt foarte bine coapte visinile.
Vreau anul asta sa pun aproape orice conserve la borcan sa nu imi mai incarc congelatorul.Deabia astept sa vad ce pun fetele si hop si eu.
Multumesc Claudia si astept sa0mi faci candva o vizita.

diaconta 1

22.06.2012, 21:43

Miuta,eu vreau sa pun si gem de visine ca n-am pus niciodata.tare-mi plac in prajituri.
Cat despre vizita,esti in plan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata