Sirop de visine

de MIUTA in Bauturi, 27 Iul 2011 | 4071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg visine
  • 3 kg zahar
  • 3 aspirine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine:

Se spala visinele si se scot samburii.Se amesteca cu zaharul si se lasa 24 de ore timp in care amestecam foarte des.A doua zi visinele le punem in borcane pentru conservare iar siropul ramas il pregatim pentru conservare.


Am pus la fiert pentru 20 minute siropul in care am pus 3 aspirine sfaramate.Se pune siropul fierbinte in borcane,sticle care au fost spalate bine si sterilizate in cuptor.Sticlele trebuie sa fie fierbinti.


Eu folosesc siropul in combinatie cu apa minerala sau pentru prajituri,clatite si papanasi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

22.06.2012, 12:29

Miuta,stii ca eu pun mereu visine pentru prajituri dupa reteta asta\; http://www.bucataras.ro/retete/visine-in-conserva-pentru-prajituri-22857.html
intotdeauna mi-au stat fara probleme,asa ca in anul asta am pus 4 kg pana acum ca's inca foarte scumpe.
Si asa mi s-au parut foarte dulci.
am fiert siropul ca asa am vazut la tine,dar visinele pur si simplu le pun in borcan si gata nu le mai fac nimic.
niciodata nu am avut probleme sa nu stea,chiar de o luna am folosit ultimul borcan de anul trecut

MIUTA 1

22.06.2012, 19:24

Multumesc din suflet Claudia.Anul asta o sa pun si eu la fel ca tine.Dar astazi am trecut pe la soacra mea si inca nu sunt foarte bine coapte visinile.
Vreau anul asta sa pun aproape orice conserve la borcan sa nu imi mai incarc congelatorul.Deabia astept sa vad ce pun fetele si hop si eu.
Multumesc Claudia si astept sa0mi faci candva o vizita.

diaconta 1

22.06.2012, 21:43

Miuta,eu vreau sa pun si gem de visine ca n-am pus niciodata.tare-mi plac in prajituri.
Cat despre vizita,esti in plan

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 22:08

Desert tort cu mousse de capsuni si ganache de ciocolata cu menta

de Lau 9

ieri la 21:28

Desert tort cu mousse de cafea si napolitane

de Lau 9

ieri la 19:03

Desert briose cu ciocolata si migdale

de Lau 9

ieri la 18:18

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata