Sirop de visine la rece

de cristinutanicolita in Sirop / Compot, 25 Iun 2017 | 1436 vizualizari

 

 Este prima dată când il fac. A iesit delicios si parfumat. 
Inspiratie: Roxana.
 
 
 

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: Estimare

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine la rece:

Visinele le băgăm in apa si le lasam 10 -15 min ca sa iasa viermisorii.


Cand sunt curate, le spalam din nou si le scoatem samburii.


Intr-un vas mai mare (castron sau cratiță), punem visinele, zaharul si aspirina si le lasam la loc racoros până se topeste zaharul (24 h). Mai amestecam din cand in cand, cu grija, sa nu zdrobim visinele.


Dupa ce s-a topit zaharul, strecuram siropul si il punem in sticle spalate si sterilizate.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2017, 20:55

O bunatate de sirop ai pregatit!

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:17

Arata minunat! Dar care viermisori in visine Doamne sfinte ca daca vad unul nici nu le cumpar...sau le arunc de nu se vad! )) Culoarea

mihaelar63 1

01.09.2017, 10:07

Siropul preparat la rece este cel mai sanatos si mai gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu portocale, rom si stafide

de katty 6

ieri la 22:06

Supa de gaina, cu galuste de gris

de RODIMUR 7

ieri la 20:54

Napolitana cu crema de ciocolata si cafea

de katty 6

ieri la 19:55

Tagliatelle cu fructe de mare

de oanapl 6

ieri la 19:36

Mancare de spanac cu carne de pui

de katty 6

ieri la 19:25

RETETA RECOMANDATA
Sirop de catina