Skin potatoes

de epurasha2bb in Pui, 7 Iul 2013 | 3947 vizualizari

 

Adica niste coji de cartofi umplute.Sunt deliciosi si se pot umple in zeci de feluri.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mai mari
  • 4 graunti de usturoi
  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ardei capia rosu
  • verdeturi proaspete:patrunjel, marar
  • sare, piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Skin potatoes:

Luam cartofii cat mai frumosi la forma sa fie fara prea multe denivelari si-i spalam bine fara sa -i curatam de coaja.Ii punem la fiert intregi in apa cu putina sare dar nu-i lasam mult ci doar cat sa se inmoaie putin miezul.II scoatem , ii taiem pe jumatate de-a lungul si scobim miezul cu o lingura tare.Apoi miezul tocat se caleste in putin ulei cu sare si piper.Se pastreaza deoparte.Calim putin si ardeii taiati marunt impreuna cu usturoiul tocat.Se amesteca cu miezul d ecartof calit.Se inabuse cu apa si putin ulei si carnita de pui tocata bucati mici si se adauga si ea la amestecul pentru umplutura.Se toaca fin verdeata si se adauga si ea.Acest amestec final va fi umplutura noastra .Umplem jumatatile de cartof.Eu am lasat totusi pe langa coaja ceva ca sa pastreze o forma frumoasa.Cei care fac chiar skin potatoes de tot adica doar coji risca sa se pleosteasca si sa arate mai urat.Deasupra de tot asezam felii de rosii la care le-am scos pileita si semintele.Picuram ulei si putin cimbru si dam lA cuptor sa se rumeneasca.(Eu am pus langa acesti cartofi si bracute din ardei capia rosu ca tot taiasem pentru umplutura).

II puteti servi simpli sau cu sos de iaurt si usturoi sau alaturi de o salata verde .Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Skin potatoes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

09.07.2013, 20:29

Mersi RuxyRux! facuti pizza n-am incercat, merg fuguta la tine in vizita sa vad daca ai postat! pup si mersi de vizita!

Corinuta 1

30.08.2013, 11:22

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Degetele din piept de pui