Slaninuta cu boia

de mihaelar63 in Mezel de casa, 1 Dec 2011 | 7308 vizualizari

COMENTARII (23)

adasev12 1

01.12.2011, 23:41

interesant mihaela...nu stiam reteta asta...si cum se pastreaza? la frigider?

Dana_Retetegg 1

01.12.2011, 23:58

RuxyRux 1

02.12.2011, 00:31

Candva cu muuulti ani in urma preparam si eu asa ceva....grozav!

Cris2711 1

02.12.2011, 00:45

de mult nu am mai mancat

danakarin 1

02.12.2011, 01:30

Mihaela...acu ma duc si-mi cumpar....am eu aici un macelar din Ardeal...dar vinisorul din poza...ala nu-l pot cumpara.. Excelenta idee de postare. Si n-am stiut ca se fierbe in zeama de varza....

mihaelar63 1

02.12.2011, 07:29

Ada , pastrezi la frigider intr-o cutie etansa [ sa nu-ti miroase tot frigiderul
Se poate prepara oricand daca ai slaninuta cruda .
Cand tai porcul imi pun 2-3 bucati la congelator .
Este de preferat sa prepari cam cat consumi intr-o saptamana .
Eu todeauna fac o bucata de dimensiunea a doua palme

mihaelar63 1

02.12.2011, 07:31

Cris , Retetegg serviti de la mine

mihaelar63 1

02.12.2011, 07:38

Dana in pahar este zeama de varza sau cum se zice pe aici , moare .
Vinisor primesti daca vii pe aici am productie proprie vin demi-sec din via situata chiar deasupra salinei din Turda.
Cere de la macelarie slaninuta de pe burta care sa aiba macar un rand de carne [ ca si kaizerul].
Eu stiam de fiertul in zeama de varza si a afumaturilor . Matusa mea fierbea astfel ciolanul afumat de casa cu mirodenii .

Lau 1

02.12.2011, 07:59

buna

Ina 1

02.12.2011, 08:25

Ieri am pus un kg pe mine ... daca iau si de aici, unde-ajung?

mena29 1

02.12.2011, 08:46

buna buna

danakarin 1

02.12.2011, 08:57

mi-ai fraierit !! s-ar zice ca-mi sta gandul numai la beutura....
Multzumesc de invitatie !! Daca o sa am drum pe acolo am se trec sa te vad cu placere !!

MotanLaOale 1

02.12.2011, 09:55

buna rau

Ubulika 1

02.12.2011, 10:38

pfuai de cand n`am mai mancat..cu o roaba cu mujdeiiiiii

mihaelar63 1

02.12.2011, 10:38

Chiar daca nu-ti sta un vin bun de casa merita . al meu precis e natural

mihaelar63 1

02.12.2011, 10:40

Ubulika ce mai stai pe ganduri , se prepara foarte usor
Daca pui mujdeiul in slanina increstata cat e fiebinte se im biba mai bine si are gustul mai omogen de usturoi

mihaelar63 1

02.12.2011, 10:41

Vladimir stiu ca tu daca poftesti treci urgent la actiune

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:55

yammy

Rocsi 1

02.12.2011, 11:02

te pregatesti de sarbatori

alinutzika 1

02.12.2011, 16:00

ioi.........

ianculubita 1

02.12.2011, 16:09

uite cum mi-ai luat-o inainte;dar al meu e kaizer,buna si slaninuta

brunetica 1

11.12.2011, 08:36

iami iami ce bine arata

Panacris 1

12.12.2011, 16:55

Buna, mai ales cu ceapa rosie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Slaninuta fiarta cu usturoi si boia