Slaninuta cu boia

de mihaelar63 in Mezel de casa, 1 Dec 2011 | 4179 vizualizari

 

Si acum ,pentru pofticiosi putina slaninuta cu boia .
Este o bunatate insotita de hrean in otet .
Va asigur ca este mai inofensiva decat ce gasiti in galantarul cu mezeluri din magazine.
Multumesc Oanei pentru ideea cu fiertul in zeama de varza acra .!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc[ 1 Kg] slanina cruda de porc cu soric 
  • 1 l zeama de varza acra
  • piper
  • boia rosie de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • cateva boabe de piper
  • usturoi tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta cu boia:

Bucata de slaninuta se fierbe 30 min . in zeama de varza acra la care adaugati piperul boabe si foile de dafin.


Scoteti slaninuta din lichidul in care a fiert , o increstati cu cutitulsi o ungeti cu usuroiul tocat piper si boia .


Serviti rece cu ceapa rosie , hrean in otet , rosii , ardei , etc.


Sincer eu gust cat si cat e calda , nu rezist de pofta .

 

TIPS-URI

1

 NU-i bai daca slaninuta are si o fasie de carne , cu atat mai buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ianculubita 1

02.12.2011, 16:09

uite cum mi-ai luat-o inainte;dar al meu e kaizer,buna si slaninuta

brunetica 1

11.12.2011, 08:36

iami iami ce bine arata

Panacris 1

12.12.2011, 16:55

Buna, mai ales cu ceapa rosie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Slaninuta fiarta cu usturoi si boia