Slaninuta fiarta cu usturoi si boia

de Ubulika in Mezel de casa, 1 Feb 2012 | 4578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • slanina sarata cu boia
  • 4 foi dafin
  • usturoi 1 capatana
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta fiarta cu usturoi si boia:

Se scutura de sare si se pune la fiert in apa fierbinte la care adaugam: piper boabe, foaile de dafin, usturoi 1 capatana si se lasa la fiert la foc mic.

Incercam cu furculita si cand aceasta patrunde usor slanina este fiarta.Dupa ce ne asiguram ca este fiarta luam oala de pe foc si lasam pana se raceste. Se scoate slanina se lasa la zvantat se freaca cu usturoi pisat si se da la rece.

Se serveste cu mustar sau hrean. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta fiarta cu usturoi si boia" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

pic20 1

11.08.2012, 21:51

si eu recomand Zama de varza . Am maiauzit unele persoane -eu unu nu am incercat - ca sar putea folosi si zama de la muraturi

andreea_angelo 1

15.11.2012, 17:45

vai cat e de buna

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!