Slaninuta fiarta cu usturoi si boia

de Ubulika in Mezel de casa, 1 Feb 2012 | 4756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • slanina sarata cu boia
  • 4 foi dafin
  • usturoi 1 capatana
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta fiarta cu usturoi si boia:

Se scutura de sare si se pune la fiert in apa fierbinte la care adaugam: piper boabe, foaile de dafin, usturoi 1 capatana si se lasa la fiert la foc mic.


Incercam cu furculita si cand aceasta patrunde usor slanina este fiarta.Dupa ce ne asiguram ca este fiarta luam oala de pe foc si lasam pana se raceste. Se scoate slanina se lasa la zvantat se freaca cu usturoi pisat si se da la rece.


Se serveste cu mustar sau hrean. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta fiarta cu usturoi si boia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

pic20 1

11.08.2012, 21:51

si eu recomand Zama de varza . Am maiauzit unele persoane -eu unu nu am incercat - ca sar putea folosi si zama de la muraturi

andreea_angelo 1

15.11.2012, 17:45

vai cat e de buna

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia 2