Sunculita cu boia

de Bunica in Mezel de casa, 22 Dec 2012 | 6689 vizualizari

 

Era la macelarie o bucata de cap de piept de porc putin impanata cu grasime.cum am vazut-o i-am spus lui Gusti ca vreau sa fac ceva bun cu ea.Zis si facut.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de cap de piept-1 si 1/2kg.
  • zeama de varza
  • 3 foi de dafin
  • o lingurita de piper boabe
  • 5-6 boabe enibahar
  • 1 lingura sare de muraturi
  • o capatana de usturoi
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunculita cu boia:

Intr-o oala am pus capul de piept,foile de dafin,sare,piper,enibahar si zeama de varza cat sa depaseasca cu doua degete carnea.

Am lasat sa fiarba la foc moale pana se desprind oasele.

Se stinge focul si se lasa la racit.

Cand este caldut se scot oasele si se adauga usturoiul pisat.

Se acopera oala si se lasa la rece pana a doua zi.

A doua zi se scoate capul de piept se curata bine de grasimea ramasa pe el si se lasa la scurs pe servetele absorbante. Se da la vant ,apoi se da cu boia de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunculita cu boia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Slanina fiarta cu boia si usturoi