Sunculita cu boia

de Bunica in Mezel de casa, 22 Dec 2012 | 3395 vizualizari

 

Era la macelarie o bucata de cap de piept de porc putin impanata cu grasime.cum am vazut-o i-am spus lui Gusti ca vreau sa fac ceva bun cu ea.Zis si facut.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de cap de piept-1 si 1/2kg.
  • zeama de varza
  • 3 foi de dafin
  • o lingurita de piper boabe
  • 5-6 boabe enibahar
  • 1 lingura sare de muraturi
  • o capatana de usturoi
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunculita cu boia:

Intr-o oala am pus capul de piept,foile de dafin,sare,piper,enibahar si zeama de varza cat sa depaseasca cu doua degete carnea.


Am lasat sa fiarba la foc moale pana se desprind oasele.


Se stinge focul si se lasa la racit.


Cand este caldut se scot oasele si se adauga usturoiul pisat.


Se acopera oala si se lasa la rece pana a doua zi.


A doua zi se scoate capul de piept se curata bine de grasimea ramasa pe el si se lasa la scurs pe servetele absorbante. Se da la vant ,apoi se da cu boia de ardei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sunculita cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Lau 1

23.12.2012, 19:31

Ubulika 1

23.12.2012, 22:38

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de gasca - mezel