Slaninuta cu boia

de Corinuta in Porc, 1 Aug 2010 | 4185 vizualizari

 

Este preferata sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • 500 g slanina cruda
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi 
  • 3-4 foi de dafin
  • sare, piper boabe
  • o lingura otet
  • boia de ardei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slaninuta cu boia:

Slanina se cresteaza cubulete deasupra cu un cutit, se taie in 2-3 bucati. Ceapa si usturoiul se curata, iar ceapa se taie in doua.


Se pun la fiert intr-o cratita 3 l de apa in care adaugam ceapa, usturoiul, dafinul, cateva boabe de piper, sare, otet, iar cand fierbe se adauga slanina.


Se lasa sa fiarba cam 30 de minute, apoi se scoate si se lasa la racit. Deasupra se presara boia de ardei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Slaninuta cu boia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 16:29

Iarna cu o ceapa rosie sparta ..............mmm, ce buna este..............5 furcu............

rivka 1

03.08.2010, 18:39

foarte bine arata !

danis 1

04.08.2010, 17:01

woau 5 furculite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere