Sloppy Joe

de irena in Vita, 19 Mar 2012 | 1956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata vita,
  • 2 cepe medii,
  • 3 catei usturoi,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei iute/chili,
  • 250 gr fasole rosie,fiarta si scursa,
  • 1 lingurita mustar praf,
  • sare,
  • 3 lingurite zahar,
  • 200 gr rosii in suc propriu,
  • 100 ml suc rosii.
  • 8 buc ciabatta sau chifle.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sloppy Joe:

Intr o tigaie calesc carme, apoi adaug ceapa tocata,usturoiul,ardeiul rosu taiat cubulete,chili taiat rondele,si las pe foc mic cca 10 min apoi adaug fasolea rosie fiarta si scursa,1 lingurita praf mustar,sare,zahar,sucul de rosii si rosiile tocate,mai las pe foc mic cca 30 min ,pana cand sosul scade.


Tai in jumatate,8 buc ciabatta,adaug Sloppy Joe si servesc cu salata de castraveti verzi,ceapa rosie si marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sloppy Joe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

oana_pisicutza16 1

19.03.2012, 18:59

foarte interesanta reteta

Bya Ralu 1

20.03.2012, 22:54

foarte super arata

irena 1

20.03.2012, 23:05

Va multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bastonase picante