Snitel "Alexander"

de Bucataras Medi in Pui, 7 Ian 2013 | 3565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 3 oua
  • faina
  • marar verde
  • cascaval
  • 1 rosie
  • ulei pentru prajit
  • boia dulce/iute(in functie de preferinte)
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel "Alexander":

Spalam pieptii  de pui, ii taiem pe fiecare in jumatate, astfel incat sa rezulte 4 bucati. Batem usor fiecare bucata de carne si apoi condimentam cu sare, piper si boia.

Facem urmatorul amestec: batem  bine ouale cu putina sare, apoi adaugam treptat cate o lingura de faina pana cand obtinem o pasta groasa si omogena. Adaugam marar verde taiat fin si amestecam.

Incingem intr-o tigaie ulei, trecem fiecare bucata de carne prin amestecul de mai sus si prajim la foc potrivit pe ambele parti. Scoatem snitelele gata facute pe un prosop absorbant, dupa care le asezam intr-o tava captusita cu hartie pergament. Acoperim fiecare snitel cu cate o felie de cascaval si cu o felie de rosie. Dam la cuptor si lasam pana cand cascavalul se topeste.

Servim fierbinte alaturi de o garnitura. Noi am preferat un piure de cartofi si dovlecei la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel "Alexander"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitzele crocante