Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
m-am indragostit de snitelele astea de cum am luat prima bucatica....le-am vazut pe aici pe site...le-am adaptat putin gustului meu,ca de obicei...Gaby.....nu este pizza :)))).....nu am avut timp sa le asez frumos pe farfurie :((
Scurgem zeama de la ciuperci si le taiem marunt.Taiem marunt si putin praz,ardeiul il curatam si il taiem cat mai mic.Punem totul intr-o craticioara cu putin ulei si lasam pe foc 5minute,amestecand din cand in cand.Cu un minut inainte de a lua de pe foc,punem smantana si amestecam bine.
Batem ouale cu sare,piper si putina vegeta.
Batem carnea de pui si o dam prin faina,apoi prin ou si o prajim in ulei.Scoatem snitelele si le punem intr-o tava si punem peste fiecare felie ciuperci,parmezan si cascaval ras.Dam la cuptor 10minute,pana se topeste cascavalul.Servim cald.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult