Snitel cu ciuperci si cascaval

de ela in Pui, 14 Noi 2011 | 9592 vizualizari

 

m-am indragostit de snitelele astea de cum am luat prima bucatica....le-am vazut pe aici pe site...le-am adaptat putin gustului meu,ca de obicei...Gaby.....nu este pizza :)))).....nu am avut timp sa le asez frumos pe farfurie :((

 

INGREDIENTE

  • 8 felii piept de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • praz
  • 1 ardei mic capia
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr cascaval ras
  • 1 lingura parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu ciuperci si cascaval:

Scurgem zeama de la ciuperci si le taiem marunt.Taiem marunt si putin praz,ardeiul il curatam si il taiem cat mai mic.Punem totul intr-o craticioara cu putin ulei si lasam pe foc 5minute,amestecand din cand in cand.Cu un minut inainte de a lua de pe foc,punem smantana si amestecam bine.


Batem ouale cu sare,piper si putina vegeta.


Batem carnea de pui si o dam prin faina,apoi prin ou si o prajim in ulei.Scoatem snitelele si le punem intr-o tava si punem peste fiecare felie ciuperci,parmezan si cascaval ras.Dam la cuptor 10minute,pana se topeste cascavalul.Servim cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (83)

Zambareata 1

27.11.2011, 09:27

ela urmareste-ma ca ai sa razi mult de pe urma mea te asigur

ela 1

27.11.2011, 09:34

Zambareata 1

28.11.2011, 20:00

am inceput saptamana cu aceasta reteta gustoasa abia astept sa mananc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb