Snitel de ciuperci cu miez de cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de ciuperci cu miez de cascaval:

Se curata ciupercile si le dam cu putina sare. Spargem ouale, adaugam sare, piper, faina cat sa iasa un aluat ca de clatite putin mai gros pentru ca palauritele de ciuperci vor lasa apa. Se ia cate o palariuta si o dam prin aluat si punem la prajit in ulei mai mult. Se intoarce si se prajeste fiecare palariuta pe fiecare parte, dar cu grija ca isi vor lasa apa. Focul nu trebuie sa fie iute. Dupa ce se scot pe servetel absorbant, se va presara cascaval ras in fiecare palariuta, dar atunci cat sunt fierbinti.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diverse. Sunt excelente ca aperitiv.

 

TIPS-URI

1

se pot face si de post cu aluat cu bere

RETETA IN IMAGINI

Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-0
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-1
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-2
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-3
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-4
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-5
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-6
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-7
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-8
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-9
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-10
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-11
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-12
Snitel de ciuperci cu miez de cascaval-13

COMENTARII (11)

Geanina87

Geanina87 1

22.03.2016, 09:40

Carmen_g

Carmen_g 1

24.03.2016, 14:01

Bune!

mirela0911

mirela0911 1

31.03.2016, 11:29

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!