Snitel de conopida

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2009 | 9018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida mica
  • 3 oua
  • pesmet
  • sare sau delikat
  • ulei ptr prajit
  • usturoi
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de conopida:

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa,se scurge.


Se bat oualele cu sare sau delikat,se adauga si 2 catei de usturoi pisat.


Intr-o farfurie se adauga pesmet.


Se ia bucatele de conopida se da prin pesmet apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins.,se prajesc pe amandou partile!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:11

o bucata

Anamaria7 1

15.02.2010, 12:29

mi-e pofta

elena1988 1

02.02.2011, 16:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane