Snitel de conopida

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2009 | 13438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O conopida mica
  • 3 oua
  • pesmet
  • sare sau delikat
  • ulei ptr prajit
  • usturoi
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de conopida:

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa,se scurge.

Se bat oualele cu sare sau delikat,se adauga si 2 catei de usturoi pisat.

Intr-o farfurie se adauga pesmet.

Se ia bucatele de conopida se da prin pesmet apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins.,se prajesc pe amandou partile!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Telemea de vaca cu rozmarin