Snitel de curcan

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 4 Dec 2010 | 5387 vizualizari

 

Fiecare are o reteta pentru snitel...aceasta este reteta mea de snitel crocant si-n acelasi timp moale si pufos...serviti-l alaturi de un piure delicios de cartofi....

 

INGREDIENTE

  •  4 felii dintr-un piept de curcan taiat ca pentru snitel, foarte subtire
  • 3 oua mari
  • 1/2 punga pesmet
  • 6 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei vegetal pentru prajit( palmier  )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Batem oul cu faina si sarea. Apoi un praf de piper.

Saram si pieptul de pui dupa ce l-am batut bine.

Il dam prin compozitia cu ou foarte bine si-l lasam o jumatate de minut.

Il tavalim apoi bine prin pesmet.

Incingem uleiul in tigaie si prajim cu grija snitelul sa nu-l ardem.

Eu schimb uleiul la fiecare snitel astfel incat sa nu se arda.

Il servim cu piure de cartofi....pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Șnițele din pulpă de curcan (rețeta remediată!)