Snitel de curcan

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 4 Dec 2010 | 3905 vizualizari

 

Fiecare are o reteta pentru snitel...aceasta este reteta mea de snitel crocant si-n acelasi timp moale si pufos...serviti-l alaturi de un piure delicios de cartofi....

 

INGREDIENTE

  •  4 felii dintr-un piept de curcan taiat ca pentru snitel, foarte subtire
  • 3 oua mari
  • 1/2 punga pesmet
  • 6 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei vegetal pentru prajit( palmier  )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan:

Batem oul cu faina si sarea. Apoi un praf de piper.


Saram si pieptul de pui dupa ce l-am batut bine.


Il dam prin compozitia cu ou foarte bine si-l lasam o jumatate de minut.


Il tavalim apoi bine prin pesmet.


Incingem uleiul in tigaie si prajim cu grija snitelul sa nu-l ardem.


Eu schimb uleiul la fiecare snitel astfel incat sa nu se arda.


Il servim cu piure de cartofi....pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 11:15

bun bunut

marcela1979 1

06.12.2010, 11:17

Dana_Retetegg 1

06.12.2010, 14:00

bun bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan