Snitel de curcan cu garnitura de cartofi

de oanapl in Curcan, 6 Apr 2017 | 2449 vizualizari

 

Pentru reteta de snitele m-am inspirat de la d-na Mihaelar63.

 

INGREDIENTE

  • pentru snitel:
  • 300 g carne de curcan
  • 2 oua
  • 5 linguri faina alba
  • 10 linguri pesmet
  • sare
  • piper (optional)
  • ulei pentru prajit
  • 50 g unt 
  • pentru garnitura:
  • 7 cartofi sare
  • 1/2 lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina
  • 8-10 linguri ulei
  • 3-4 fire de marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu garnitura de cartofi:

Speli carnea, o usuci cu servetele absorbante si o tai felii (eu am avut 5 felii). Acoperi bucatile de carne cu folie alimentara si le bati bine cu batatorul de snitele pana se subtiaza. Sarezi carnea si o piperezi usor.

Pregatesti doua farfurii intinse. Intr-una pui faina alba, iar in cealalta farfurie pui pesmetul.

Bati spuma ouale cu un praf de sare.

Asezi pe foc o tigaie si pui uleiul la incins.

Fiecare bucata de carne o treci succesiv prin faina alba ( scuturi usor de surplusul de faina), ou si pesmet (fara sa apesi).

Pui snitelele la prajit in baia de ulei. Prajesti pe ambele parti.

Cand snitelele sunt rumene, pui in uleiul incins bucatele de unt si le lasi sa se topeasca.

Scoti snitelele pe servet absorbant de hartie, pentru a absorbi surplusul de grasime.

Pentru garnitura, cureti cartofii, ii speli si ii tai cubulete, apoi ii pui la fiert in apa cu putina sare si condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina. Ii lasi sa fiarba pana cand sunt aproape fierti, apoi scurgi apa si ii pui la calit in uleiul incins. Ii lasi sa se rumeneasca putin, apoi adaugi mararul tocat marunt si amesteci.

Servesti snitelele calde, alaturi de garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

06.04.2017, 20:58

O cina consistena!

dantes 1

07.04.2017, 08:56

Bun!

VI 1

07.04.2017, 17:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveti picanti pentru burgeri

de Ksenya 5

la 10:23

Brownie cu mascarpone si piure de dovleac

de oanapl 6

ieri la 22:08

Cheesecake cu caise si oreo

de Rocsi 9

ieri la 21:57

Tocana  de cartofi cu arome de toamna

ieri la 20:22

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de curcan cu ciuperci