Snitel de curcan cu pesto si mustar

de mihaelar63 in Curcan, 28 Ian 2019 | 1535 vizualizari

 

  Am avut la masa ,, copilasi "' care nu doresc decat carnita slaba si preparata fiarta sau coapta . Eu zic ca m-am descurcat onorabil cu aceste snitele din piept de curcan . Reteta s-a conturat pe masura prepararii :D

 

INGREDIENTE

  • 750 gr piept curcan -12 felii
  • 2 linguri pesto cu busuioc -la borcan
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 lingura oregano verde tocat
  • 1 lingura seminte susan
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru pulverizat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu pesto si mustar:


  1. Pieptul de curcan se feliaza si se bate cu batatorul de snitele .

  2. Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .

  3. Se face un amestec din pesto , mustar , ulei , sare , piper si oregano verde tocat .

  4. Cu acest amestec se ung feliile de carne .

  5. Bateti ouale spuma cu putina sare intr-o farfurie adanca .

  6. Pregatiti in farfurii adanci sau castroane , faina alba si pesmetul .

  7. In pesmet se amesteca si semintele de susan .

  8. Se trec feliile de curcan prin faina alba , ou , pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

  9. Se pulverizeaza pe deasupra putin ulei si se da tava la cuptor timp de 20 minute la 205 grade Celsius . Eu am setat cuptorul pe programul coacere 3D .

  10. Snitelele sunt gata cand incep sa se rumeneasca .

  11. Serviti snitelele de curcan cu pesto si mustar , insotite de garnitura si salata preferata .

TIPS-URI

1

Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .

2

La curcan puteti servi un vin alb . Noi am gasit , uitata , o butelie de Tamaioasa romaneasca din 2007 .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu pesto si mustar" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

29.01.2019, 20:07

Un snitel cald as vrea si eu, sa il pun pe o felie de paine unsa cu crema de branza!

Gherca Daniela 1

31.01.2019, 17:27

dantes 1

01.02.2019, 07:02

Bun!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta rustica cu mac si branza
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan cu parmezan