Snitel de porc in crusta de cartofi

de mihaelar63 in Porc, 25 Ian 2016 | 10924 vizualizari

COMENTARII (41)

mihaelar63 1

25.01.2016, 15:55

Merisor cred ca baietii tai ar servi asa ceva

mihaelar63 1

25.01.2016, 16:19

Camelia mi-a placut atat de mult incat voi repeta experienta

-Licurici- 1

25.01.2016, 16:51

Nici eu n-am facut, dar pare farte bun!

Constelatialeu 1

25.01.2016, 17:01

Interesant !

MotanLaOale 1

25.01.2016, 18:31

bun bun

delia64 1

25.01.2016, 19:07

Inventatoare mica care esti !!! buni tre sa fi fost !!!

Catalina L 1

25.01.2016, 20:26

original

Rocsi 1

25.01.2016, 20:29

Sunt tare bune, am facut si eu o data, dar de pui!

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:21

Gatesti minunat!

mirela0911 1

26.01.2016, 15:02

Buna idee cu crusta!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:52

dantes 1

12.02.2016, 06:32

Bune!

anutz 1

13.02.2016, 15:18

Și cașcavalul când se pune???

mihaelar63 1

13.02.2016, 17:45

Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede

aia 1

07.03.2016, 18:17

"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...

mihaelar63 1

07.03.2016, 20:19

Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza umpluta