Snitel de porc in crusta de cartofi

de mihaelar63 in Porc, 25 Ian 2016 | 4758 vizualizari

 

M-am oprit la acest snitel in ideea ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: si carnita, si garnitura :D

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne porc [ aprox. 80 gr / bucata ]
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval razuit
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • frunze salvie
  • ulei
  • legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in crusta de cartofi:


  1. Carnea deporc se bate cu batatorul de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si salvie maruntita .

  2. Cartofii se curata si se razuiesc pe razatoarea cu ochiuri mari. Se scurg de surplusul de lichid si se amesteca cu sare piper, oua si 1 lingura faina.

  3. Se dau bucatile de carne prin faina si se scutura de surplus.

  4. Se aplatizeaza in palma compozitia cu cartofi, se pune felia de carne deasupra si cu cealalta mana se pune din nou compozitie cu cartofi .

  5. Se preseaza bine si se pune pe o tava captusita cu folie de copt .

  6. Eu am dorit ca snitelele sa aiba o crusta mai crocanta si am presarat pesmet pe deasupra .

  7. Se stropesc usor cu ulei si se dau la cuptorul incalzit cam 30 minute pana devin rumene .

  8. Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor.

  9. Serviti snitelul in crusta de cartofi insotit de legume sau de salata preferata .

  10. Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

mihaelar63 1

13.02.2016, 17:45

Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede

aia 1

07.03.2016, 18:17

"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...

mihaelar63 1

07.03.2016, 20:19

Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute combinate si cu costita