Cotlet picant de porc

de Julie in Porc, 2 Aug 2011 | 2605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de porc,
  • 1 lingurita ghimbir ras,
  • 1 ardei iute,
  • cimbru verde si uscat,
  • 1 morcov,
  • 100 ml vin alb,
  • sare, piper,
  • boia,
  • 2 linguri ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet picant de porc:

Marinata:

Intr-un vas, se amesteca vinul cu uleiul, ghimbirul ras, ardeiul iute taiat rondele si morcovul taiat bastonase. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru uscat, cimbru verde tocat marunt si boia.

Carnea se spala, se usuca si se pune in marinata. Se acopera si se lasa la rece pentru 3-4 ore sau peste noapte. Se rastoarna carnea impreuna cu marinata, intr-un vas termorezistent, se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru 30 minute. Se descopera si se mai gateste inca 15-20 minute, pana cand carnea este patrunsa si frumos rumenita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet picant de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

03.08.2011, 17:12

place rau

Julie 1

04.08.2011, 09:10

Multumesc mult tuturor!

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ceapa.