Snitel de praz

de Michelle in Mancaruri de post, 3 Oct 2009 | 5377 vizualizari

 

se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi...

 

INGREDIENTE

  • praz
  • malai
  • sare
  • ulei
  • apa
  • delikat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de praz:

Apa + delikat-ul se pune la foc.Curatim si spalam prazul,apoi il taiem la marimea ce dorim sa iasa snitelul.Punem la fiert prazul ,cand e fiert il scoatem il lasam la racit si apoi taiem fiecare bucata de praz pe din doua,.Amestecam malaiul cu sare(dupa gust).Luam foite de praz le dam prin malai cu sare si apoi le prajim in ulei...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras 1

04.10.2009, 22:06

Katy, extraordinar! Fa-ti te rog cont pt a putea avea emailul tau ... Poate colaboram

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole rosie