Snitel de praz

de Michelle in Mancaruri de post, 3 Oct 2009 | 3907 vizualizari

 

se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi...

 

INGREDIENTE

  • praz
  • malai
  • sare
  • ulei
  • apa
  • delikat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de praz:

Apa + delikat-ul se pune la foc.Curatim si spalam prazul,apoi il taiem la marimea ce dorim sa iasa snitelul.Punem la fiert prazul ,cand e fiert il scoatem il lasam la racit si apoi taiem fiecare bucata de praz pe din doua,.Amestecam malaiul cu sare(dupa gust).Luam foite de praz le dam prin malai cu sare si apoi le prajim in ulei...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bucataras 1

04.10.2009, 22:06

Katy, extraordinar! Fa-ti te rog cont pt a putea avea emailul tau ... Poate colaboram

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de legume cu pulpe de pui
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brasovene de post