Snitel de pui cu parmezan

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 14 Iul 2014 | 6194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piepr de pui
  • sare, piper alb, praf de usturoi, putin parmezan ras, putin ulei de masline
  • faina
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit

Garnitura de pilaf de orez cu ciuperci:

  • 1 ceapa mica 
  • 1 cutie de ciuperci 
  • 3 cani de orez rizotto 
  • supa de pui cat cuprinde (6 cani) 
  • sare, piper alb, ulei de masline, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu parmezan:

Pieptul de pui il impartim in 4, taind felii mari . Le batem acoperite cu folie si le condimentam cu sare, piper alb macinat si praf de usturoi. Le stropim putin cu ulei de masline si razuim parmezan. Dam la rece cateva ore sa se intrepatrunda aromele. 

Pregatim orezul: calim ceapa tocata marunt si aduagam ciupercile. Calim 2 minute si aduagam orezul. Dupa ce se calesc putin impreuna aduagam putina apa fierbinte in care am dizolvat un cub de concentrat de carne. (daca aveti supa de carne gata facuta e si mai bine). Nu puneti toata supa ci adaugati treptat cums cade in oala. Nu utiati sa amestecati mereu. Cand e gata tocam putin patrunjel verde si acoperim.

Batem ouale si intr-o farfurie mai punem putina faina amestecata cu piper si parmezan ras. dam feliile de carne prin faina si apoi prin oul batut si le prajim in tigaie cu ulei incins. Scoatem pe un servetel absorbant.

 

Servim alaturi de orez 

 

TIPS-URI

1

daca preferati cu sos, puteti face un sos la plic de ciuperci . Se face in 2 minute si este foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:18

Bunatate!

Pushaa 1

15.07.2014, 13:14

Lavinia 1

15.07.2014, 21:16

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!