Snitel de pui cu sunca si ciuperci

de ela in Pui, 3 Ian 2013 | 36853 vizualizari

 

am mai facut ceva asemanator si mi-a placut tare mult,azi am facut ceva modificari si completari...e o bunatate...e un fel de cordon bleu

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui dezosat fara piele
  • ciuperci din conserva
  • 4 felii branza topita
  • 2 felii sunca presata
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu sunca si ciuperci:

Pieptul de pui il taiem in doua si facem buzunare la fiecare patru bucati.

Pe o felie de branza topita punem ciupercile taiate marunt si o jumatate de felie de sunca presata pe care o punem in mijloc la pieptul de pui si pridem cu doua scobitori sa nu se desfaca.

Batem ouale cu sare si piper.Amestecam faina cu pesmetul.Dam bucatile de carne prin amestecul de faina si pesmet,trecem prin oua,apoi prin pesmet si din nou prin oua.Punem la prajit in ulei incins,la foc mic si intoarcem pe ambele fete si chiar pe laterale pana se rumeneste frumos.Servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

11.01.2013, 00:22

Super , alta viata , sa tot traiesti cu buzunarasul [ era sa scriu Bucatarasul ] sau cu ghiozdanasul plin

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 11:27

ce bunatate!

ela 1

07.05.2014, 13:22

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui cu "Ouzi"