Clatita cu spanac umpluta cu morcov si pui

de epurasha2bb in Pui, 9 Mar 2010 | 4074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu spanac,
  • o cescuta lapte,
  •  1 nuca de unt,
  •  sare , piper alb,
  • cateva linguri de apa minerala sau sifon,
  • 2 linguri faina, 1 l
  • ingurita amidon alimentar,
  • 1 ou, 1/2 morcov
  • 1/2 ceapa uscata,
  • 1/2 ardei capia rosu,
  • 1 graunte usturoi,
  • 1/4 file de piept de pui(cam 2 linguri de carnita deja maruntita cu cutitul).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatita cu spanac umpluta cu morcov si pui:

In primul rand se fierbe putin spanacul in lapte(eu am folosit din cel congelat si gata maruntit pe care intai l-am decongelat si apoi l-am scurs bine).Se adauga untul si cand incepe sa se ingroase ca o crema atunci rasniti putin sare si piper deasupra.Amestecati si dati de o parte.Apoi in tigaia Doubletta sau tuci sau ce aveti voi antiaderent ca sa nu folosim decat 2 linguri maxim de ulei, puneti bucatelele de piept de pui, ceapa, ardeiul, morcovul si usturoiul, toate taiate fin Julien sau date pe razatoarea mare(cu grija sa nu va raniti degetele, daca nu ati mai facut asa mai bine taiati cu cutitul).Apoi dati un praf usor de sare.Acum pregatiti clatita cu spanac astfel: amestecam spanacul cu un ou batut, sifonul, faina si amidonul.Incingem o tigaie unsa putin cu nt sau ulei si turnam compozitia.Eu am folosit tot tigaie antiaderenta caci asa nu se lipeste clatita si se poate intoarce usor pe partea cealalta.Cand e rumenita pe ambele parti se scoate pe o farfurie intinsa.Selasa sa se raceasca putin si apoi se umple cu amestecul de morcov cu pui.Se ruleaza usor si se taie bucati oblice.Se serveste calduta cu cateva capere acrisoare rostogolite alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita cu spanac umpluta cu morcov si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

Miha 1

18.10.2010, 11:01

hai, ca mi-am spalat si eu pacatele.

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:21

sunteti mortale!

Corinuta 1

18.10.2010, 13:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui ca la mine acasa!