Clatita cu spanac umpluta cu morcov si pui

de epurasha2bb in Pui, 9 Mar 2010 | 2275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu spanac,
  • o cescuta lapte,
  •  1 nuca de unt,
  •  sare , piper alb,
  • cateva linguri de apa minerala sau sifon,
  • 2 linguri faina, 1 l
  • ingurita amidon alimentar,
  • 1 ou, 1/2 morcov
  • 1/2 ceapa uscata,
  • 1/2 ardei capia rosu,
  • 1 graunte usturoi,
  • 1/4 file de piept de pui(cam 2 linguri de carnita deja maruntita cu cutitul).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatita cu spanac umpluta cu morcov si pui:

In primul rand se fierbe putin spanacul in lapte(eu am folosit din cel congelat si gata maruntit pe care intai l-am decongelat si apoi l-am scurs bine).Se adauga untul si cand incepe sa se ingroase ca o crema atunci rasniti putin sare si piper deasupra.Amestecati si dati de o parte.Apoi in tigaia Doubletta sau tuci sau ce aveti voi antiaderent ca sa nu folosim decat 2 linguri maxim de ulei, puneti bucatelele de piept de pui, ceapa, ardeiul, morcovul si usturoiul, toate taiate fin Julien sau date pe razatoarea mare(cu grija sa nu va raniti degetele, daca nu ati mai facut asa mai bine taiati cu cutitul).Apoi dati un praf usor de sare.Acum pregatiti clatita cu spanac astfel: amestecam spanacul cu un ou batut, sifonul, faina si amidonul.Incingem o tigaie unsa putin cu nt sau ulei si turnam compozitia.Eu am folosit tot tigaie antiaderenta caci asa nu se lipeste clatita si se poate intoarce usor pe partea cealalta.Cand e rumenita pe ambele parti se scoate pe o farfurie intinsa.Selasa sa se raceasca putin si apoi se umple cu amestecul de morcov cu pui.Se ruleaza usor si se taie bucati oblice.Se serveste calduta cu cateva capere acrisoare rostogolite alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita cu spanac umpluta cu morcov si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

18.10.2010, 11:01

hai, ca mi-am spalat si eu pacatele.

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:21

sunteti mortale!

Corinuta 1

18.10.2010, 13:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui