Snitel de pui cu sunca si ciuperci

de ela in Pui, 3 Ian 2013 | 32020 vizualizari

 

am mai facut ceva asemanator si mi-a placut tare mult,azi am facut ceva modificari si completari...e o bunatate...e un fel de cordon bleu

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui dezosat fara piele
  • ciuperci din conserva
  • 4 felii branza topita
  • 2 felii sunca presata
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu sunca si ciuperci:

Pieptul de pui il taiem in doua si facem buzunare la fiecare patru bucati.


Pe o felie de branza topita punem ciupercile taiate marunt si o jumatate de felie de sunca presata pe care o punem in mijloc la pieptul de pui si pridem cu doua scobitori sa nu se desfaca.


Batem ouale cu sare si piper.Amestecam faina cu pesmetul.Dam bucatile de carne prin amestecul de faina si pesmet,trecem prin oua,apoi prin pesmet si din nou prin oua.Punem la prajit in ulei incins,la foc mic si intoarcem pe ambele fete si chiar pe laterale pana se rumeneste frumos.Servim calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

11.01.2013, 00:22

Super , alta viata , sa tot traiesti cu buzunarasul [ era sa scriu Bucatarasul ] sau cu ghiozdanasul plin

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 11:27

ce bunatate!

ela 1

07.05.2014, 13:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai