Snitel de pui in aluat

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2012 | 5632 vizualizari

 

M-am inspirat de la bitza pentru a prepara acest snitel de pui fraged si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • chili
  • 100 g smantana
  • 50 ml lapte
  • faina
  • patrunjel
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in aluat:

Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.


Ouale se bat cu smantana si laptele,adaugam faina cat sa iasa un aluat mai gros ca la clatite,adaugam sare,piper si patrunjel tocat.


Trecem bucatile de snitel de pui prin aluat dupa care le prajim in ulei inchins


Scoatem fiecare snitel de pui pe un servetel absorbant.


Am servit acest snitel de pui cu cartofi la cuptor.

 

TIPS-URI

1

Inainte de a praji bucatile de snitel de pui le puteti unge cu putin mujdei de usturoi, capata un gust minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

23.04.2012, 20:13

giorgia scuze ca am uitat,

Zambareata 1

23.04.2012, 21:55

nu trebuie sa te scuzi lau,i se poate intampla oricui,eu doar am vrut sa ai reteta completa,vreau sa fac si eu maine reteta si de asta am trecut sa o mai citesc o data cum se face,ca data trecuta m-am uitat doar la ingrediente,pe mine m-ai convins doar cu ingredientele

Lau 1

23.04.2012, 22:05

giorgia ai sa vezi ca este foarte buna(cel mic care nu mananca carne ia placut)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Snitele umplute la cuptor