Super musaca

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2011 | 3906 vizualizari

 

A iesit foarte bunaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • carne tocata amestec( vita si porc) cam 900 gr
  • smantana
  • 3 oua
  • 4 linguri mari cu bulion
  • cimbru, sare, piper si o lingurita mica de delikat
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Super musaca:

Am curatat cartofii si i-am taiat feliute subtiri. Intr-o tigaie am pus 2 linguri de ulei si am pus o ceapa taiata marunt, dupa ce s-a calit un pic am pus carnea tocata si am tinut-o pana s-a inchis la culoare. Am pus cimbru, bulion, delikat, piper si sare si am pus si un pahar de apa, am mai lasat asa 10 minute.


Ouale le-am batut si am pus cam 200 gr de smantana si mararul tocat, apoi am pus intr-o tava un rand de cartofi un rand de carne apoi am turnat cateva linguri de smantana deasupra, si tot asa pana terminam cu un rand de cartofii si punem deasupra smantana ramasa, dam la cuptor.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile exacte nu le scriu, fiecare face  cat vrea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Super musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

elena1988 1

24.02.2011, 10:14

onesta ina

elena1988 1

24.02.2011, 10:15

csillag

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:48

suuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu smantana