Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb

de gaby_duceag in Pui, 12 Apr 2011 | 8679 vizualizari

 

Copiii mei adora reteta de snitel de pui si servesc snitelele atat calde cat si reci.

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1/4 lingurita boia ardei
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr fulgi porumb
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb:

Mod de preparare snitel de pui:


Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine) Bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne. Se aseaza pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza si se presara apoi boia si se ung cu usturoiul pisat. Se lasa jumatate de ora.


Se pregatesc:

-o farfurie cu faina alba, un bol in care am batut timp de 3 minute ouale cu o lingura de apa si o farfurie cu fulgii de porumb faramati bine. Eu i-am lasat intr-o punga si am batut usor cu ciocanul de carne pana s-au faramat majoritatea (nu faceti pudra :) )


Incingem ulei intr-o tigaie. Luam fiecare bucata, o dam bine prin faina, apoi prin oul batut apoi prin fulgii de porumb. Plonjam bucatile in uleiul incins si rumenim frumos fiecare bucata de snitel de pui pe ambele parti.


Un snitel de pui merge bine cu piure, orez si salata , ca aperitiv sau cu sosuri.


 

TIPS-URI

1

puteti pregati snitel de pui si din pulpe dezosate

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

deyutzky 1

12.04.2011, 23:54

gaby_duceag 1

13.04.2011, 00:11

multumesc

Bucataras Medi 1

14.04.2011, 08:15

te-ai gandit sa-mi pastrezi si mie o portie?.......................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui - Becsi Szelet