Snitel de pui si spanac cu pesto

de mihaelar63 in Pui, 19 Dec 2019 | 1905 vizualizari

 

 Am dat gust atat snitelului cat si spanacului cu pesto. Ador busuiocul la pui.
Snitelul l-am copt in cuptor pe folie de hartie . Nu este el foarte aratos dar este gustos si  mai sanatos decat ,,inecat "' in ulei .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 500 gr spanac tocat congelat
  • 150 gr cascaval afumat
  • 150 ml smantana
  • 150 gr pesmet auriu
  • 100 gr faina secara
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • 6 linguri pesto genovese [cu busuioc , usturoi , parmezan si seminte de pin ]
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui si spanac cu pesto:

  1. Pieptul de pui se feliaza si se bate usor .
  2. Bucatile de carne se sareaza , se pipareaza si se ung cu jumatate din cantitatea de pesto .
  3. Dati bucatile de pui prin faina , ou si pesmet .
  4. Se aseaza in tava cu hartie de copt. Se pulverizeaza cu ulei si se pun la copt la 200 grade pana incep sa devina rumene .
  5. Usturoiul se caleste usor in ulei ,se pune smantana si cascavalul razuit . Amestecati .
  6. Lasati sa se infierbante la foc mic pana cascavalul se topeste .
  7. Adaugati spanacul , sare , restul de pesto .
  8. Condimentati cu nucsoara si piper .
  9. Serviti spanacul cald . Dupa racire se va intari din cauza cascavalului .

                     Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Snitelul l-am copt in cuptor pe folie de hartie . Nu este el foarte aratos dar este gustos si mai sanatos decat ,,inecat "' in ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui si spanac cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

ieri la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

ieri la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana