Pilaf de orez cu pui si praz

de alilianaa in Pui, 18 Oct 2013 | 2337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • doua cesti orez
  • 5 fire praz
  • 2 morcovi
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • sare, pieper dupa gust
  • marar verde tocat
  • o ceasca ulei
  • apa ( 7-8 cesti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pui si praz:

Carnea de pui se spala, se portioneaza si se pune la scurs. Legumele se curata, se spala si se toaca. Carnea se da cu sare si piper.


Se pune intr-o cratita ulei la incins. Se pune carnea si se rumeneste pe toate partile. Se adauga legumele. Se lasa pret de 5 minute sa ia ulei incins. Se adauga orezul. Se amesteca. Se pune apa. Se lasa la fiert fara a mesteca prea mult ( cand si cand). Se potriveste cu sare daca mai este nevoie. La final se pune marar verde, tocat marunt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pui si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

19.10.2013, 08:39

Multumesc Simona!

laura_n 1

20.10.2013, 14:17

buuun tare cel putin sotul meu e topit dupa astfel de combinatii

alilianaa 1

20.10.2013, 14:40

Laura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez integral cu gaina, in vas de lut