Pilaf de orez cu pui si praz

de alilianaa in Pui, 18 Oct 2013 | 5920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • doua cesti orez
  • 5 fire praz
  • 2 morcovi
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • sare, pieper dupa gust
  • marar verde tocat
  • o ceasca ulei
  • apa ( 7-8 cesti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pui si praz:

Carnea de pui se spala, se portioneaza si se pune la scurs. Legumele se curata, se spala si se toaca. Carnea se da cu sare si piper.

Se pune intr-o cratita ulei la incins. Se pune carnea si se rumeneste pe toate partile. Se adauga legumele. Se lasa pret de 5 minute sa ia ulei incins. Se adauga  orezul. Se amesteca. Se pune apa. Se lasa la fiert fara a mesteca prea mult ( cand si cand). Se potriveste cu sare daca mai este nevoie.  La final se pune marar verde, tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pui si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

19.10.2013, 08:39

Multumesc Simona!

laura_n 1

20.10.2013, 14:17

buuun tare cel putin sotul meu e topit dupa astfel de combinatii

alilianaa 1

20.10.2013, 14:40

Laura!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez Biryani (Biryani rice)