Snitel de pui vienez

de Bya Ralu in Pui, 19 Ian 2013 | 5112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui vienez:

Pieptul de pui nu se taie bucatatele mici,se lasa bucata mai mare,se pune intr-o folie si se bate cu batatorul de snitele.Se asezoneaza cu sare si piper,se da prin faina,prin oul batut bine si prin pesmet.Intr-o tigaie wok punem cateva linguri de ulei si prajim pe ambele parti la foc mic.La fiecare bucata se adauga ulei.Se scot pe o farfurie,pe o hartie ca sa absoarba surplusul de grasime.Se poate servi cu garnitura de cartofi fierti,cartofi prajiti,salata orientala..etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Lau 1

20.01.2013, 18:01

place

Bya Ralu 1

20.01.2013, 18:17

sebirizescu 1

21.01.2013, 13:24

ce bun a fost

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si cartofi