Snitel De Vita Cu Piure De Cartofi Ca La Mama

de Anamaria Cook in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2012 | 1611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete vita
  • 3 oua
  • 100-150g faina
  • 3-4 cartofi
  • lapte si unt pentru piure
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel De Vita Cu Piure De Cartofi Ca La Mama:

Asezati cotletul de vita pe o suprafata de lucru plana si acoperiti cu folie alimentara.


Bateti carnea (nu foarte energic sa nu se rupa) cu un facalet sau un ciocan pentru snitele pana ce carnea se fragezeste si se subtiaza cam de 2-3 mm.


Presarati cu un praf de sare si piper si asezati deoparte pe o farfurie.


Bateti ouale cu o furculita (eu am pus si un praf de sare si paprika in ou).


Puneti faina pe o farfurie intinsa, dati carnea prin faiana apoi prin ou si prajiti in putin ulei pe ambele parti pana ce se formeaza o crusta crocanta si aurie.


Fierbeti cartofii in apa cu un praf de sare. Cand acestia s-au fiert scurgeti apa, adaugati putin unt si lapte (dupa gust) si pasati cartofii cu o furculita sau o paleta pentru piure. Potriviti de sare si piper.


Eu am servit alaturi de o salata mmediteraneana.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel De Vita Cu Piure De Cartofi Ca La Mama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Anamaria Cook 1

06.11.2012, 00:47

Cum sa nu am pentru toata lumea

dobrezaira 1

06.11.2012, 16:28

gustos si satios

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb