Snitel De Vita Cu Piure De Cartofi Ca La Mama

de Anamaria Cook in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2012 | 1950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete vita
  • 3 oua
  • 100-150g faina
  • 3-4 cartofi
  • lapte si unt pentru piure
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel De Vita Cu Piure De Cartofi Ca La Mama:

Asezati cotletul de vita pe o suprafata de lucru plana si acoperiti cu folie alimentara.


Bateti carnea (nu foarte energic sa nu se rupa) cu un facalet sau un ciocan pentru snitele pana ce carnea se fragezeste si se subtiaza cam de 2-3 mm.


Presarati cu un praf de sare si piper si asezati deoparte pe o farfurie.


Bateti ouale cu o furculita (eu am pus si un praf de sare si paprika in ou).


Puneti faina pe o farfurie intinsa, dati carnea prin faiana apoi prin ou si prajiti in putin ulei pe ambele parti pana ce se formeaza o crusta crocanta si aurie.


Fierbeti cartofii in apa cu un praf de sare. Cand acestia s-au fiert scurgeti apa, adaugati putin unt si lapte (dupa gust) si pasati cartofii cu o furculita sau o paleta pentru piure. Potriviti de sare si piper.


Eu am servit alaturi de o salata mmediteraneana.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel De Vita Cu Piure De Cartofi Ca La Mama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Anamaria Cook 1

06.11.2012, 00:47

Cum sa nu am pentru toata lumea

dobrezaira 1

06.11.2012, 16:28

gustos si satios

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb