Snitel din cotlet cu pesmet si mustar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2015 | 5715 vizualizari

 

De seara,ca leii,implicit balanta mananca ceva ca carnea.....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g cotlet de porc fara os
  • 4 oua
  • 1 lingura de mustar
  • faina
  • pesmet
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din cotlet cu pesmet si mustar:

Mai intai portionam cotletul, il batem bine. Apoi il dam prin faina. Separat spargem ouale,adaugam sare, piper, dupa gust, mustarul si patrunjelul tocat marunt. Omogenizam bine apoi trecem prin ou bucatile de cotlet,scuturate de surplusul de faina.

Apoi tavalim prin pesmet. Eu pregatesc toate snitelele si apoi le pun la prajit. Punem o tigaie pe foc, lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi punem snitelele la prajit, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le scoatem pe un servetel sa absoarba excesul de ulei. Se servesc cu diverse garnituri......gata , le-am mancat......sa nu cereti.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din cotlet cu pesmet si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de curcan cu piure de cartofi