Ardei umpluti la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2011 | 8173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec vita si porc
  • 200 g orez
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • cimbru
  • ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri de gris
  • marar
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 kg ardei
  • 3 rosii
  • 100 ml bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la cuptor:

Amestecam carnea cu condimentele,patrunjel,cimbru,marar,(spalate si tocate).

Orezul il spalam si il lasam sa se scurga bine.

Ceapa o curatam,tocam si o calim putin,adaugam si morcovul dat prin razatoare.

Lasam putin sa se caleasca impreuna,adaugam pasta de tomate,amestecam si adaugam peste carne.

Adaugam orezul,ouale,grisul,amestecam bine.

Ardeii ii curatam de seminte,cotoare si ii spalam,ii lasam sa se scurga bine.

Ungem o oala cu ulei ,adaugam 2 frunze de varza.

Umplem ardeii cu compozitia obtinuta,rosiile le taiem felii si le punem capace la ardei.

Asezam ardei in oala,sucul de rosii il amestecam cu putina sare,borsul si il adaugam peste ardei.

Completam cu apa calduta,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ardei umpluti la cuptor-0
Ardei umpluti la cuptor-1

COMENTARII (12)

mihaelaM

mihaelaM 1

29.07.2011, 22:15

500g?Inseamna ca era numai orez,mie imi plac cu mai putin orez dar hai sa pap unul de la tine sa vad cum ti-a iesit

Lau

Lau 1

01.08.2011, 22:25

multumesc

adry88

adry88 1

05.08.2011, 11:47

tare buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!