Ardei umpluti la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2011 | 8427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec vita si porc
  • 200 g orez
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • cimbru
  • ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri de gris
  • marar
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 kg ardei
  • 3 rosii
  • 100 ml bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la cuptor:

Amestecam carnea cu condimentele,patrunjel,cimbru,marar,(spalate si tocate).


Orezul il spalam si il lasam sa se scurga bine.


Ceapa o curatam,tocam si o calim putin,adaugam si morcovul dat prin razatoare.


Lasam putin sa se caleasca impreuna,adaugam pasta de tomate,amestecam si adaugam peste carne.


Adaugam orezul,ouale,grisul,amestecam bine.


Ardeii ii curatam de seminte,cotoare si ii spalam,ii lasam sa se scurga bine.


Ungem o oala cu ulei ,adaugam 2 frunze de varza.


Umplem ardeii cu compozitia obtinuta,rosiile le taiem felii si le punem capace la ardei.


Asezam ardei in oala,sucul de rosii il amestecam cu putina sare,borsul si il adaugam peste ardei.


Completam cu apa calduta,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

29.07.2011, 22:15

500g?Inseamna ca era numai orez,mie imi plac cu mai putin orez dar hai sa pap unul de la tine sa vad cum ti-a iesit

Lau 1

01.08.2011, 22:25

multumesc

adry88 1

05.08.2011, 11:47

tare buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti