Ardei umpluti la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2011 | 8386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec vita si porc
  • 200 g orez
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • cimbru
  • ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri de gris
  • marar
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 kg ardei
  • 3 rosii
  • 100 ml bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la cuptor:

Amestecam carnea cu condimentele,patrunjel,cimbru,marar,(spalate si tocate).


Orezul il spalam si il lasam sa se scurga bine.


Ceapa o curatam,tocam si o calim putin,adaugam si morcovul dat prin razatoare.


Lasam putin sa se caleasca impreuna,adaugam pasta de tomate,amestecam si adaugam peste carne.


Adaugam orezul,ouale,grisul,amestecam bine.


Ardeii ii curatam de seminte,cotoare si ii spalam,ii lasam sa se scurga bine.


Ungem o oala cu ulei ,adaugam 2 frunze de varza.


Umplem ardeii cu compozitia obtinuta,rosiile le taiem felii si le punem capace la ardei.


Asezam ardei in oala,sucul de rosii il amestecam cu putina sare,borsul si il adaugam peste ardei.


Completam cu apa calduta,acoperim oala cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

29.07.2011, 22:15

500g?Inseamna ca era numai orez,mie imi plac cu mai putin orez dar hai sa pap unul de la tine sa vad cum ti-a iesit

Lau 1

01.08.2011, 22:25

multumesc

adry88 1

05.08.2011, 11:47

tare buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos dulce-acrisor