Snitel din cotlet cu pesmet si mustar

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2015 | 5700 vizualizari

 

De seara,ca leii,implicit balanta mananca ceva ca carnea.....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g cotlet de porc fara os
  • 4 oua
  • 1 lingura de mustar
  • faina
  • pesmet
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din cotlet cu pesmet si mustar:

Mai intai portionam cotletul, il batem bine. Apoi il dam prin faina. Separat spargem ouale,adaugam sare, piper, dupa gust, mustarul si patrunjelul tocat marunt. Omogenizam bine apoi trecem prin ou bucatile de cotlet,scuturate de surplusul de faina.

Apoi tavalim prin pesmet. Eu pregatesc toate snitelele si apoi le pun la prajit. Punem o tigaie pe foc, lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi punem snitelele la prajit, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi le scoatem pe un servetel sa absoarba excesul de ulei. Se servesc cu diverse garnituri......gata , le-am mancat......sa nu cereti.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din cotlet cu pesmet si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de Königsberg (chiftele cu sos )