Snitel din muschi de pui

de Bunica in Pui, 6 Feb 2021 | 2617 vizualizari

 

Cred ca toate gospodinele stiu ca muschiul de pui care se gaseste la pieptul puiului este cea mai frageda carne. 
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g. muschi de pui
  • 3 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 100 g. faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din muschi de pui:

Muschiul  de pui se scoate si se curata de pielea subtire daca are.

Fasiile se taie in doua pe lungime.

Cantitatea de carene se pune intr-un castron si se condimenteaza dupa dorina fiecaruia.

Ouale se sparg  intr-un castron .Adauga putina sare si bate-le cu o furculita pana se amesteca bine albusul cu galbenusul.

Pune faina intr-o farfurie.

Ia fiecare fileu de pui si tavaleste-l prin faina,apoi prin ou.

Pune -l in tigaia cu ulei incins.

Lasa sa se rumeneasca pe o parte si intoarce-l.

Sa fie frumos rumenit pe ambele parti.

Scoate-l pe o farfurie in care ai pus serbetele de hartie pentru a absorbi uleiul.

Se serveste alturi de garnitura si salata agreata.

Noi l-am servit cu piure si ardei copt.

TIPS-URI

1

Am condimentat doar cu sare si piper, pe gustul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din muschi de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Nuggets de pui