Snitel din parizer cu cartofi natur si branza

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2013 | 5437 vizualizari

 

Nu sunt deloc adepta consumului de mezeluri din comert insa, uneori trebuie sa recunosc ca mai gust cate ceva. De aceasta data m-am gandit sa fac niste snitele din parizer asa cum mancam in copilarie. Garnitura de cartofi natur s-a potrivit de minune!

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 6 felii parizer taranesc (diametru mare);
  • 1 ou mare (sau 2 mici);
  • sare;
  • piper;
  • 3-4 linguri cu faina;
  • ulei (pentru prajit);
  • Pentru garnitura:
  • 6 cartofi potriviti;
  • apa (pentru fiert cartofii);
  • putina sare;
  • 1 lingura cu ulei;
  • patrunjel proaspat;
  • 150 gr. branza de oaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din parizer cu cartofi natur si branza:

Cum preparam snitelele:


Taiem feliile de parizer in doua, pe jumatate.


Batem oul cu putin sare si adaugam putin piper. In alt vas punem faina.


Luam fiecare jumatate de felie de parizer si o dam prin faina, ou, faina. Punem felia in baia de ulei fierbinte. Procedam asa cu toate feliile de parizer.


Cand s-au rumenit pe scoatem pe servetele de bucatarie pentru a elimina surplusul de ulei.


Cum preparam carofii natur:


Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete.


Ii punem intr-un vas, ii acoperim cu apa rece, presaram sare si o lingura de ulei.


Acoperim cu un capac si in momentul in care apa incepe sa fiarba ii lasam 20 minute cu capacul pus intr-o parte.


Cand sunt fierti, scurgem apa si punem cartofii pe farfurie. Asezam alaturi snitelele din parizer, radem branza de oaie, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din parizer cu cartofi natur si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (35)

COSTEO 1

24.07.2013, 18:01

Super bun si gustos!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Ina...ma bucur ca ti-am amintit!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Costeo...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut