Snitel din piept de curcan cu patrunjel

de mirela0911 in Curcan, 10 Iul 2011 | 3483 vizualizari

 

Simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan (nu l-am cantarit)
  • 2 oua
  • 2-3 lg faina
  • frunze de patrunjel verde tocat
  • ulei pt prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de curcan cu patrunjel:

Se feliaza pieptul de pui si se bate cu ciocanul pt snitele nu foarte tare, se condimenteaza cu sare si piper.


Ouale se bat bine cu sare si piper, se adauga faina si se omogenizeaza, trebuie sa rezulte un aluat putin mai gros decat cel pentru clatite. Se pune si patrunjelul.


In uleiul incins se pun bucatile de carne care au fost date prin amestecul de oua cu patrunjel. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe servetele absorbante dupa care se servesc alaturi de ce garnitura doriti>


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de curcan cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

14.07.2011, 07:43

Lau
Kamy asa-i

mirela0911 1

14.07.2011, 07:43

Multumesc Horia

marcela1979 1

14.07.2011, 08:00

imi place si mie as papa un pic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu crusta crocanta