Snitel din piept de curcan cu patrunjel

de mirela0911 in Curcan, 10 Iul 2011 | 5817 vizualizari

 

Simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan (nu l-am cantarit)
  • 2 oua
  • 2-3 lg faina
  • frunze de patrunjel verde tocat
  • ulei pt prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de curcan cu patrunjel:

Se feliaza pieptul de pui si se bate cu ciocanul pt snitele nu foarte tare, se condimenteaza cu sare si piper.

Ouale se bat bine cu sare si piper, se adauga faina si se omogenizeaza, trebuie sa rezulte un aluat putin mai gros decat cel pentru clatite. Se pune si patrunjelul.

In uleiul incins se pun bucatile de carne care au fost date prin amestecul de oua cu patrunjel. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe servetele absorbante dupa care se servesc alaturi de ce garnitura doriti>

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de curcan cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

14.07.2011, 07:43

Lau
Kamy asa-i

mirela0911 1

14.07.2011, 07:43

Multumesc Horia

marcela1979 1

14.07.2011, 08:00

imi place si mie as papa un pic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pungute de piept de curcan cu mozzarella si ardei