Snitel din piept de pui

de marinica68 in Pui, 22 Dec 2010 | 3428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • sare dupa gust
  • 5 g piper
  • 500 ml ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui:

Se curata pieptul de pielita, se taie in portii egale, dupa care se sareaza si condimenteaza. Se iau 2 oua si se amesteca. Bucatile de piept se dau de 2 ori prin oul batut si faina, apoi se prajesc la foc mic pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice garnitura de cartofi sau orez, alaturi de salata sau muraturi de sezon.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel parizian din piept de pui