Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Au fost delicioase....
Am spalat pulpele si le-am taiat in doua. Intr-o tava le-am asezat, am pus sare si piper si am picurat peste ele ulei. Le-am amestecat sa se unga bine cu ulei, dupa care am presarat deasupra boiaua, oregano si am pus din loc in loc usturoi. Am lasat la frigider pt. 1 ora.
Am acoperit tava cu folie si am dat-o la cuptor timp de 20 minute, dupa care am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul din tava. Inainte cu 10-15 minute de a fi gata am pus felii de portocala.
Se serveste cu ce garnitura doriti. Eu am facut cartofi piure.
Simplu si delicios, au papat toti copiii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult