Snitel in crusta de ierburi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2011 | 3840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (sau vita),
  • 3 oua,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 2 linguri pesmet,
  • 150 g cascaval,
  • faina alba,
  • ceapa verde,
  • marar verde,
  • patrunjel verde,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de ierburi:

Incepem sa feliem carnea si sa o batem cu ciocanul de snitele. Dupa care,condimentam cu sare,piper si boia pe ambele parti si le dam prin faina. Batem ouale,adaugam pesmetul ,cascavalul ras,sare dupa gust si verdeturile spalate si taiate marunt. Dam bucatile de carne prin compozitia de oua,din nou prin faina si le prajim in ulei incins pe ambele parti . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta de ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia