Snitel in parmezan

de ela in Curcan, 9 Mai 2011 | 2668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr piept de curcan,
  • 100gr parmezan ras,
  • 3oua,
  • 3linguri lapte,
  • 1lingura ulei,
  • sare,
  • piper,  
  • 1/2lingurita busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in parmezan:

Taiem carnea felii foarte subtiri,le batem putin,le saram si le piperam si le lasam la rece jumatate de ora.


Batem ouale cu sare,piper,se adauga uleiul,parmezanul,laptele,busuiocul tocat.Trecem feliile de carne prin compozitia pregatita si le prajim in uleiul bine incins pe ambele parti.

 

TIPS-URI

1

feliile de carne sa fie taiate cat mai subtiri

2

inainte de a pune snitelul in tigaie,incingeti bine uleiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lau 1

10.05.2011, 22:42

bunn

MVMih 1

11.05.2011, 00:02

Bun bun cu piept de curcan...o fi fost la sala curcanelu de si-a lasat muschii la snitzele...tre sa icercam ceva si cu piept de curca ...sa vezi acolo consistentza

Teo 1

11.05.2011, 22:10

Ela, imi place !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate