Snitel vienez

de Brindusa in Pui, 10 Mar 2010 | 10750 vizualizari

 

Da, stiu, toata lumea are habar cum se face un snitel! Ce mi-o fi venit sa pun o reteta asa de comuna?!

Adevarul e ca dupa ce am prajit prima bucata am remarcat ca semana foarte bine cu ce am mancat la un restaurant vienez: un snitel cat farfuria! Si atunci m-am gandit sa-l impartasesc cu voi.

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piept de pui
  • 3 oua
  • faina, pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit (eu folosesc de palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez:

Am taiat fiecare piept in doua, pe lung, fara sa desprind cele doua jumatati, astel incat sa formeze o bucata subtire si mare. Am pus peste carne folie de plastic si am batut ca sa se subtieze carnea.


Bate bine ouale intr-un castron si asezoneaza-le cu sare si piper. Da carnea prin faina, ou, pesmet si prajeste-o intr-o cantitate generoasa de ulei incalzit in prealabil. (Am observat ca daca folosesc putin ulei, carnea se arde.) Pune bucatile prajite pe servete absorbante ca sa indepartezi excesul de ulei.


Si mananca-le cu ce garnitura iti place (piure, cartofi natur) si salata sau muraturi.


 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diaconta 1

23.01.2012, 14:50

Sylvia

11.03.2010, 12:06
am comandat amandoi si ne-a picat fata cand au adus portiile era si gros si mare....am mancat abia un sfert din el si nu sunt eu sfioasa
chiar asa Sylvia

asta inseamna sa extragi din context

Brindusa 1

23.01.2012, 20:44

gaby, dia deh, unii numai asta fac: analizeaza

Bya Ralu 1

19.01.2013, 18:23

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana