Şniţele crocante

de madi_marin in Pui, 29 Iun 2012 | 5282 vizualizari

 

Am pregătit pentru seara asta nişte şniţele delicioase şi crocante din piept de pui. Merg foarte bine servite ca atare sau cu garnitură şi salată.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 2 ouă
  • 1 lingură cu caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • covrigi crocanţi (Anduţu)
  • făină
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şniţele crocante:

Se taie carnea în bucăţele potrivite care se aplatizează puţin cu ciocanul de şniţele.

Ouăle se bat ca pentru omletă cu puţină sare. Se adaugă caşcavalul ras şi un pic de făină.

Fulgii şi covrigii se zdrobesc, dar nu foarte mărunt şi nu se amestecă.

Carnea se condimentează cu sare şi piper şi se dă prin făină. Se pune ulei la încins, apoi carnea pudrată cu făină se dă prin ou batit cu caşcaval, apoi prin fulgi sau covrigi sfărâmaţi şi se pun la prăjit. Se rumenesc rapid pe ambele părţi, apoi se scot pe şervete de bucătărie.

Se servesc ca atare sau cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Şniţele crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

madi_marin 1

01.07.2012, 09:50

dia... pai ce sa fac daca mi-e drag de voi?

Sim0na 1

03.07.2012, 08:04

Interesanta idee! Trebuie incercata reteta!

madi_marin 1

03.07.2012, 17:07

SimOna...ma bucur ca iti place...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini Rulada De Pui