Şniţele crocante

de madi_marin in Pui, 29 Iun 2012 | 3403 vizualizari

 

Am pregătit pentru seara asta nişte şniţele delicioase şi crocante din piept de pui. Merg foarte bine servite ca atare sau cu garnitură şi salată.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 2 ouă
  • 1 lingură cu caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • covrigi crocanţi (Anduţu)
  • făină
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şniţele crocante:

Se taie carnea în bucăţele potrivite care se aplatizează puţin cu ciocanul de şniţele.


Ouăle se bat ca pentru omletă cu puţină sare. Se adaugă caşcavalul ras şi un pic de făină.


Fulgii şi covrigii se zdrobesc, dar nu foarte mărunt şi nu se amestecă.


Carnea se condimentează cu sare şi piper şi se dă prin făină. Se pune ulei la încins, apoi carnea pudrată cu făină se dă prin ou batit cu caşcaval, apoi prin fulgi sau covrigi sfărâmaţi şi se pun la prăjit. Se rumenesc rapid pe ambele părţi, apoi se scot pe şervete de bucătărie.


Se servesc ca atare sau cu garnitură şi salată la alegere.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Şniţele crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

madi_marin 1

01.07.2012, 09:50

dia... pai ce sa fac daca mi-e drag de voi?

Sim0na 1

03.07.2012, 08:04

Interesanta idee! Trebuie incercata reteta!

madi_marin 1

03.07.2012, 17:07

SimOna...ma bucur ca iti place...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval cu cartofi dulci