Snitele crocante de porc

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 22 Feb 2015 | 1852 vizualizari

 

Nu cred ca exista gospodina care sa nu stie sa faca snitele.Si acestea sunt ca si clasicele snitele doar ca le-am dat prin fulgi de porumb pentru a face o crusta crocanta.Ceea ce le deosebeste de snitelele clasice este faptul ca sunt coapte in cuptor,nu prajite pe foc.Si asta,pentru faptul ca se pot servi si reci,nu doar calde.Decat un snitel savuros si uscat, prajit in ulei mai bine unul gustos si sanatos copt in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500gr cotlet de porc,
  • 2 oua,
  • 1ling smantana,
  • 1 ling mustar,
  • faina,
  • fulgi de porumb,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • un pic de ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de porc:

Uleiul,boiaua,sarea si piperul se amesteca formandu-se o pasta.Carnea se sterge bine si se taie felii de 1cm grosime.Fiecare felie se bate sub o folie de nailon,pe ambele parti.


Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana si mustarul si se bat bine cu o furculita.


Fiecare felie de carne se da prin pasta obtinuta,apoi prin faina,amestecul de oua,smantana si mustar si prin fulgiii de porumb.


Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun feliile de carne.Se dau la cuptor.Dupa 10-15min snitelele se intorc pe partea cealalta.Se mai lasa inca 15 min pana se rumenesc frumos apoi se scot din cuptor.


Se sevesc calde cu o garnitura de cartofi sau reci,ca aperitiv.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

22.02.2015, 18:53

MOKUSKA 1

22.02.2015, 20:12

ce bune sunt

Rocsi 1

22.02.2015, 20:59

Buneeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb