Snitele de conopida

de ianculubita in Mancaruri de legume, 31 Oct 2011 | 9340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopide mici
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi sau 1lingurita de praf de usturoi
  • 2 linguri faina
  • sare,piper,ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de conopida:

Conopida curatata,se opareste 5 minute in apa cu sare. Se scoate, iar dupa ce s-a scurs si s-a racit, se taie felii (conopida intreaga, fara a fi desfacuta).


Intr-un castron se bat ouale cu usturoiul pisat sau praf, sare, piper, faina si se subtiaza cu putina apa. Se trec feliile de conopida prin acest amestec si se prajesc in mult ulei incins.


Se servesc drept aperitiv. Pentru cine doreste, in zile de post, se elimina oul.

 

TIPS-URI

1

Resturile de conopida care rezulta in urma felierii,se pun pe o farfurie si se folosesc pentru o alta reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

02.11.2011, 13:15

Delicioase

babi5 1

27.09.2013, 17:18

ianculubita 1

28.09.2013, 12:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sunca si cartofi la cuptor