Snitele de conopida

de ianculubita in Mancaruri de legume, 31 Oct 2011 | 17176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopide mici
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi sau 1lingurita de praf de usturoi
  • 2 linguri faina
  • sare,piper,ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de conopida:

Conopida curatata,se opareste 5 minute in apa cu sare. Se scoate, iar dupa ce s-a scurs si s-a racit, se taie felii (conopida intreaga, fara a fi desfacuta).

Intr-un castron se bat ouale cu usturoiul pisat sau praf, sare, piper, faina si se subtiaza cu putina apa. Se trec feliile de conopida prin acest amestec si se prajesc in mult ulei incins.

Se servesc drept aperitiv. Pentru cine doreste, in zile de post, se elimina oul.

TIPS-URI

1

Resturile de conopida care rezulta in urma felierii,se pun pe o farfurie si se folosesc pentru o alta reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de conopida" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor