Snitele de porc

de Lau in Porc, 6 Feb 2013 | 1274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • piper
  • sare
  • boia de ardei iute
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Carnea o spalam si o stergem cu un prosop de bucatarie.


O taiem felii subtiri de cca 1/2 cm.dupa care le batem cu ciocanul de batut carne.


Amestecam condimentele dupa care condimentam carnea care am stropit-o cu un pic de zeama de lamaie,acoperim carnea si dam la rece 30 min.


Batem ouale cu un praf de sare si piper daca dorim,


Punem faina intr-o farfurie,in alta punem pesmetul,


Trecem bucatile de carne prin faina,ou si pesmet si le prajim in uleiul incalzit,


Le scoatem pe un servetel absorbant si acoperim vasul pana terminam snitele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.02.2013, 20:21

Sunt preferatele prietenului meu!

Lau 1

06.02.2013, 20:35

ruxi am uitat sa scriu,mersi pentru atentionare

Lau 1

06.02.2013, 20:35

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez